Pokličite nas
+386 (0) 8 384 34 70

Pišite nam
info@vilapodvin.si

TripAdvisor
Obiščite nas

Rezervacija sob
Booking

Kuharska šola chefa UrošŠa za ljubitelje kuhanja

(datume preverite v rubriki hišni dogodki)

Kulinarični kritik Uroš Mencinger pravi: »Malo jih je, ki imajo takšen bandeljc, pogrejejo s takšno juho, znajo tako z zelenjavo in z okusi pripovedujejo takšne lokalne zgodbe.«

....tradicionalne sestavine, sodobni kuharski postopki, vpliv jedi, biokemijskih procesov na presnovo in počutje....

Program:

Cilji delavnice:

Udeleženci bodo osvojili osnovna znanja s področja sestavljanja jedilnikov, biokemijskih procesov v telesu, povezave jedi s pijačo, pogrinjkov, spoznali bodo sodobne tehnike priprave jedi. Seznanili se bodo z lokalnimi živili in možnostmi njihove nadgradnje v kuhinji. Usposobili se bodo za pripravo zahtevnejših jedi s sodobnimi tehnikami in z upoštevanjem zakonitosti presnove v telesu.

Cena:

139,00 €/oseba
179,00 €/oseba - VKLJUČUJE tudi NOČITEV Z ZAJTRKOM

Cena vključuje:

Doplačila:


 
Rezervacije in informacije
Za vsa dodatna vprašanja ali informacije vas prosimo, da nas pokličete na 08 384 34 70 ali nam pošljite sporočilo.
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.






Sporočilo ni poslano. Prosimo, izpolnite vsa polja.
NE SPREGLEJTE
april - december 2017 

Koledar hišnih dogodkov

februar - april 2017 

Fondiji v Vili Podvin

© 2017 vilapodvin.si | O piškotkih
izdelava: ETREND
+386 (0) 8 384 34 70
Rezervacija sob
TripAdvisor
Darilni boni
Kulinarične ocene