Poslanstvo osebja Vile Podvin je oživljanje in posodabljanje tradicije, razlaganje zgodb naše kulturne in naravne dediščine gostom ter skrb, da se te zgodbe ohranijo.
Chef UrošŠ raziskuje jedi naših babic, avtohtone sorte slovenskih rastlin in živali, se trudi, da bi sestavine na novo zaživele v tradicionalnih, na novo preoblečenih jedeh ter ostale zanimive tudi naslednjim generacijam. Vsaka jed zaživi, ko jo skrbno postrežemo. Odločili smo se, da bomo s posebno pozornostjo proučili načine strežbe jedi naših prednikov ter posode, na katerih so jedi oživele.
Skupaj z akademskim slikarjem Matjažem Arnolom in varovanci CUDV smo razvili unikatne krožnike, posode, podstavke, ki nadgrajujejo naše jedi in ustvarjajo čisto nova doživetja.
Rezervacije in informacije
Za vsa dodatna vprašanja ali informacije vas prosimo, da nas pokličete na
08 384 34 70 ali nam pošljite sporočilo.
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.