Pokličite nas
+386 (0) 8 384 34 70

Pišite nam
info@vilapodvin.si

TripAdvisor
Obiščite nas

Rezervacija sob
Booking

Chef Urošš


Chef Uroš obuja pozabljene tradicionalne slovenske jedi in napitke, uporablja sezonske sestavine z domačega vrta in z okoliških kmetij. S sodobnimi tehnikami in lastno ustvarjalnostjo dediščinske jedi nadgradi v jedi nove slovenske kuhinje.
 
Uživanje ob hrani je zanimivo tudi zaradi slovenskih souvenirjev, ki krasijo restavracijo in pričajo o bogati kulturni dediščini Slovenije ter goste doma spominjajo na Slovenijo. Uroš ustvarja edinstvene kulinarične spominke, ki jih lahko pripravite tudi doma, saj svoje recepte deli z gosti.
Vila_Podvin_personal_VELIKA (15)

Uroševa kuhinja je tradicija, ljubezen do doma, kvaliteta, svežina, skrb za zdravo in polno prihodnost.

Po navdih se obrača v čas svojega otroštva, ko je v domači kuhinji dišalo po slovenskih jedeh, ko so pripravljali domače klobase in se sladkali s suhimi tepkami. Jedi in sestavine, ki ga spominjajo na otroštvo, pripravlja na sodoben, zdrav način, jih začini s filozofijo francoske in mediteranske kuhinje.

Za njegovo kuhinjo je značilno prepletanje več okusov na enem krožniku, različne barvne kombinacije, uporaba svežih, lokalnih in sezonskih sestavin, zelenjave s hotelskega vrta. Velik poudarek pripisuje izgledu krožnikov, saj okušamo tudi z očmi.

Uroš odkriva lokalna živila, jih spozna do potankosti in kreira iz njih nove jedi na svoj edinstven način.

Ste že poskusili rižoto iz tepk, sladoled iz tepk, testenine s tepkami, čatni iz tepk, praline iz tepk?

Sosedje so jih zaradi njega pričeli saditi. Ste poskusili zlatovčico s postvjimi ikrami? Zupan in Nomenja je slovenski »kaviar« izdelal prav zaradi njega…

Gostje se neverjetnim okusom in lepoti jedi čudijo z vzkliki kot. npr. mama mia che cucina!
Rezervacije in informacije
Za vsa dodatna vprašanja ali informacije vas prosimo, da nas pokličete na 08 384 34 70 ali nam pošljite sporočilo.
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.






Sporočilo ni poslano. Prosimo, izpolnite vsa polja.
NE SPREGLEJTE
oktober 2017 - december 2018 

Koledar hišnih dogodkov

27. 10. 2017, ob 17.00 tržnica, ob 19.00 večerja 

Okusi Radolce kuhamo skupaj - otvoritvena večerja v Gostišču Tulipan

28.10. - 30.11.2017 

Jedilnik Okusi Radolce

presenentite najdražje 

Darilni bon

© 2017 vilapodvin.si | O piškotkih
izdelava: ETREND
+386 (0) 8 384 34 70
Rezervacija sob
TripAdvisor
Darilni boni
Kulinarične ocene