Pokličite nas
+386 (0) 8 384 34 70

Pišite nam
info@vilapodvin.si

Delovni čas restavracije
Odprta še: 37 min

TripAdvisor
Obiščite nas

Rezervacija sob
Booking

Dnevna kosila tradicionalne slovenske kuhinje za "ta domače"

Še veste kako zadiši prava goveja juha, telečja obara, ajdovi žganci, pravkar pečeni kruh...?

Vsak dan od 12.00 do 15.00 ure!

Divjačinska pašteta
Zeliščni brioš, zeleno jabolko
Topinambur, kostanj
 
***
Grahova juha z limonino peno
in peteršiljem
ali
Goveja juha z rezanci
Jušna zelenjava
 
***
File orade, ocvrta cvetača,
krompir, por
špinačna omaka
 
ali/in
Pečena in ocvrta piščančja bedra
sladko-kislo zelje z korenjem
krema currya, koleraba
 
ali/in
Rižota z jurčki
 
***
Jogurtova strjenka
malina, sadni čaj
med, hišni sladoled


3 hodi: 20,00 €
(juha, glavna jed, sladica)

3 hodi: 26,00 €
(hladna predjed, glavna jed, sladica)

4 hodi: 29,00 €
(hladna predjed, juha, glavna jed, sladica)

5 hodov: 39,00 €
(hladna predjed, juha, topla predjed, glavna jed, sladica

Podvinska solata: 6,00 €

Otroci in hišni ljubljenčki dobrodošli!
Otroci se lahko igrajo v posebni sobi za otroke!

Vsak dan, razen ponedeljka: od 12.00 do 15.00 ure

Poleg ponujamo piva manjših slovenskih pivovarjev.

Na velikem ograjenem vrtu zunaj ali v notranji igralnici se otroci lahko varno in brezskrbno igrajo.
Rezervacije in informacije
Za vsa dodatna vprašanja ali informacije vas prosimo, da nas pokličete na 08 384 34 70 ali nam pošljite sporočilo.
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.






Z oddajo obrazca soglašam, da lahko interno obdelujete moje osebne podatke vnešene v spletni obrazec in jih uporabljate za namene izvajanja komunikacije vezane na oddan obrazec. Vaše podatke obravnavamo skladno z uredbo GDPR. Več o varovanju podatkov.

Sporočilo ni poslano. Prosimo, izpolnite vsa polja.
NE SPREGLEJTE
april 2020 - december 2021 

Koledar hišnih dogodkov

Kako danes, za jutri... 

NOVI ČASI VILE PODVIN

© 2020 vilapodvin.si | O piškotkih
izdelava: ETREND
+386 (0) 8 384 34 70
Rezervacija sob
TripAdvisor
Darilni boni
Kulinarične ocene