Pokličite nas
+386 (0) 8 384 34 70

Pišite nam
info@vilapodvin.si

Delovni čas restavracije
Trenutno zaprta

TripAdvisor
Obiščite nas

Rezervacija sob
Booking

Facebook
Spremljajte nas

Instagram
Spremljajte nas

Kuharska šola chefa UrošŠa za ljubitelje kuhanja


(datume preverite v rubriki hišni dogodki)

Kulinarični kritik Uroš Mencinger pravi: »Malo jih je, ki imajo takšen bandeljc, pogrejejo s takšno juho, znajo tako z zelenjavo in z okusi pripovedujejo takšne lokalne zgodbe.«

....tradicionalne sestavine, sodobni kuharski postopki, spajanje jedi z vini, moč ekipe....

Program (od 9.00 do 15.00 ure):

Cilji delavnice:

Udeleženci bodo osvojili osnovna znanja s področja sestavljanja jedilnikov, povezave jedi s pijačo, pogrinjkov, spoznali bodo sodobne tehnike priprave jedi. Seznanili se bodo z lokalnimi živili in možnostmi njihove nadgradnje v kuhinji. Usposobili se bodo za pripravo zahtevnejših jedi s sodobnimi tehnikami in z upoštevanjem zakonitosti presnove v telesu.

Cena:

199,00 €/oseba
255,00 €/oseba - VKLJUČUJE tudi NOČITEV Z ZAJTRKOM

Cena vključuje:

Doplačila:


Delavnico izvedemo za najmanj 6 in največ 12 gostov.
Rezervacije in informacije
Za vsa dodatna vprašanja ali informacije vas prosimo, da nas pokličete na 08 384 34 70 ali nam pošljite sporočilo.
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.






Z oddajo obrazca soglašam, da lahko interno obdelujete moje osebne podatke vnešene v spletni obrazec in jih uporabljate za namene izvajanja komunikacije vezane na oddan obrazec. Vaše podatke obravnavamo skladno z uredbo GDPR. Več o varovanju podatkov.

Sporočilo ni poslano. Prosimo, izpolnite vsa polja.
NE SPREGLEJTE
četrtek, 24. 6. 2021 ob 18.00 uri 

Maturantska večerja, če ni plesa je pa vsaj večerja

3. 7. 2021 od 10. do 12.ure 

Podvinska tržnica

presenentite najdražje 

Darilni bon

© 2021 vilapodvin.si | O piškotkih
izdelava: ETREND
+386 (0) 8 384 34 70
Rezervacija sob
TripAdvisor
Darilni boni
Kulinarične ocene