Pokličite nas
+386 (0) 8 384 34 70

Pišite nam
info@vilapodvin.si

Delovni čas restavracije
Odprta še: 9 h 19 min

TripAdvisor
Obiščite nas

Rezervacija sob
Booking

Kuharska šola chefa UrošŠa za ljubitelje kuhanja


(datume preverite v rubriki hišni dogodki)

Kulinarični kritik Uroš Mencinger pravi: »Malo jih je, ki imajo takšen bandeljc, pogrejejo s takšno juho, znajo tako z zelenjavo in z okusi pripovedujejo takšne lokalne zgodbe.«

....tradicionalne sestavine, sodobni kuharski postopki, spajanje jedi z vini, moč ekipe....

Program (od 9.00 do 15.00 ure):

Cilji delavnice:

Udeleženci bodo osvojili osnovna znanja s področja sestavljanja jedilnikov, povezave jedi s pijačo, pogrinjkov, spoznali bodo sodobne tehnike priprave jedi. Seznanili se bodo z lokalnimi živili in možnostmi njihove nadgradnje v kuhinji. Usposobili se bodo za pripravo zahtevnejših jedi s sodobnimi tehnikami in z upoštevanjem zakonitosti presnove v telesu.

Cena:

199,00 €/oseba
255,00 €/oseba - VKLJUČUJE tudi NOČITEV Z ZAJTRKOM

Cena vključuje:

Doplačila:


Delavnico izvedemo za najmanj 6 in največ 12 gostov.
Rezervacije in informacije
Za vsa dodatna vprašanja ali informacije vas prosimo, da nas pokličete na 08 384 34 70 ali nam pošljite sporočilo.
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.






Z oddajo obrazca soglašam, da lahko interno obdelujete moje osebne podatke vnešene v spletni obrazec in jih uporabljate za namene izvajanja komunikacije vezane na oddan obrazec. Vaše podatke obravnavamo skladno z uredbo GDPR. Več o varovanju podatkov.

Sporočilo ni poslano. Prosimo, izpolnite vsa polja.
NE SPREGLEJTE
avgust 2020 - december 2020 

Koledar hišnih dogodkov

3. 10. 2020 od 10. do 12.ure 

Podvinska tržnica

petek, sobota, nedelja od 12.00 do 14.00 ure 

Kosilo za ta domače

© 2020 vilapodvin.si | O piškotkih
izdelava: ETREND
+386 (0) 8 384 34 70
Rezervacija sob
TripAdvisor
Darilni boni
Kulinarične ocene