Pokličite nas
+386 (0) 8 384 34 70

Pišite nam
info@vilapodvin.si

Delovni čas restavracije
Trenutno zaprta

TripAdvisor
Obiščite nas

Rezervacija sob
Booking

Facebook
Spremljajte nas

Instagram
Spremljajte nas

Kuharska šola chefa UrošŠa za profesionalce

Potrebujete nove izkušnje, znanja? Vam primanjkuje ustvarjalne energije?

Vabimo vas, da skupaj s chefom UrošŠem in njegovo ekipo nadgradite svoje znanje. Z nami lahko pridobivate nove izkušnje en dan ali pa več dni. Vaše gostovanje pri nas bomo vsebinsko in časovno prilagodili vašim željam. Če vas zanima, lahko poleg kuharskih veščin pogledate v svet strežbe, poznavanja vin ter prodaje in marketinga.

Cena: 399,00 €/dan

Cena vključuje:

Dodatno:

V proces načrtovanja novih jedi vabimo tudi dr. Špelo Magister, ki vas seznani s tem, kakšne presnovne procese povzroča hrana v telesu, kdaj ponuditi kaj, kako sestavljati obroke, kakšne maščobe uporabljati...., da se boste vi in tudi vaši gostje počutili bolje. Cena: od 150,00 €

Cilji:

Udeleženci se bodo z vključitvijo v delovni proces se znanili s kuhinjo chefa UrošŠa (tehnike, sestavine, dobavitelji, kombinacije, kreacije,komuniciranje, organizacija, usmerjenost, …).

Glede na želje vsakega posameznika bodo osvajali znanja z želenih področij kuhanja, strežbe ter prodaje in marketinga. Udeleženci bodo nova znanja oplemenitili s svojimi stališči, usmeritvami, jih prenašali v prakso.
Rezervacije in informacije
Za vsa dodatna vprašanja ali informacije vas prosimo, da nas pokličete na 08 384 34 70 ali nam pošljite sporočilo.
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Z oddajo obrazca soglašam, da lahko interno obdelujete moje osebne podatke vnešene v spletni obrazec in jih uporabljate za namene izvajanja komunikacije vezane na oddan obrazec. Vaše podatke obravnavamo skladno z uredbo GDPR. Več o varovanju podatkov.

Sporočilo ni poslano. Prosimo, izpolnite vsa polja.
© 2022 vilapodvin.si | O piškotkih
izdelava: ETREND
+386 (0) 8 384 34 70
Rezervacija sob
TripAdvisor
Darilni boni
Kulinarične ocene