Pokličite nas
+386 (0) 8 384 34 70

Pišite nam
info@vilapodvin.si

TripAdvisor
Obiščite nas

Rezervacija sob
Booking

Kuharska šola chefa UrošŠa za profesionalce

Potrebujete nove izkušnje, znanja? Vam primanjkuje ustvarjalne energije?

Vabimo vas, da skupaj s chefom UrošŠem in njegovo ekipo nadgradite svoje znanje. Z nami lahko pridobivate nove izkušnje en dan ali pa več dni. Vaše gostovanje pri nas bomo vsebinsko in časovno prilagodili vašim željam. Če vas zanima, lahko poleg kuharskih veščin pogledate v svet strežbe, poznavanja vin ter prodaje in marketinga.

Cena: 399,00 €/dan

Cena vključuje:

Dodatno:

V proces načrtovanja novih jedi vabimo tudi dr. Špelo Magister, ki vas seznani s tem, kakšne presnovne procese povzroča hrana v telesu, kdaj ponuditi kaj, kako sestavljati obroke, kakšne maščobe uporabljati...., da se boste vi in tudi vaši gostje počutili bolje. Cena: od 150,00 €

Cilji:

Udeleženci se bodo z vključitvijo v delovni proces se znanili s kuhinjo chefa UrošŠa (tehnike, sestavine, dobavitelji, kombinacije, kreacije,komuniciranje, organizacija, usmerjenost, …).

Glede na želje vsakega posameznika bodo osvajali znanja z želenih področij kuhanja, strežbe ter prodaje in marketinga. Udeleženci bodo nova znanja oplemenitili s svojimi stališči, usmeritvami, jih prenašali v prakso.
Rezervacije in informacije
Za vsa dodatna vprašanja ali informacije vas prosimo, da nas pokličete na 08 384 34 70 ali nam pošljite sporočilo.
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Z oddajo obrazca soglašam, da lahko interno obdelujete moje osebne podatke vnešene v spletni obrazec in jih uporabljate za namene izvajanja komunikacije vezane na oddan obrazec. Vaše podatke obravnavamo skladno z uredbo GDPR. Več o varovanju podatkov.

Sporočilo ni poslano. Prosimo, izpolnite vsa polja.
© 2021 vilapodvin.si | O piškotkih
izdelava: ETREND
+386 (0) 8 384 34 70
Rezervacija sob
TripAdvisor
Darilni boni
Kulinarične ocene