Pokličite nas
+386 (0) 8 384 34 70

Pišite nam
info@vilapodvin.si

Delovni čas restavracije
Trenutno zaprta

TripAdvisor
Obiščite nas

Rezervacija sob
Booking

Facebook
Spremljajte nas

Instagram
Spremljajte nas

EKIPA VILE PODVIN SE SELI V HIŠO LINHART (restavracija, hotel, kuharska šola) v RADOVLJICI

DSC_0076

Ekipa in zgodba, ki sva jo v Vili Podvin gradila chef Uroš Štefelin Marcela Klofutar, se s 3. decembrom v celoti seli v Hišo Linhart (restavracija, hotel, kuharska šola) na Linhartovem trgu v Radovljici.

S koncem meseca novembra, ko bomo ves november v Vili Podvin še stregli lokalne menije Okusov Radol'ce ter ostale jedi, se končuje izjemno kulinarično obdobje ustvarjanja chefa Uroša Štefelina na obrobju vasi Mošnje. 

Marcela in Uroš sva v začetku leta 2020 v mestnem jedru Radovljice, kupila Hišo Linhart. Za nakup sva se odločila potem, ko je bila najina ponudba za nakup poslopja Vile Podvin zavrnjena.

V Vili Podvin sva kot najemnika ustvarjala osem let in pol, od nakupa Linharta dalje pa sva vzporedno krepila ponudbo in zgodbo Hiše Linhart, ki se nahaja v središču čudovito ohranjenega mestnega jedra Radovljice.

Hiša Linhart, je v oktobru in novembru zaradi prenove vsebine zaprta. 3. decembra bo Hiša Linhart odprla svoja vrata s celotno ekipo Vile Podvin, ki bo na odlični točki v mestu Radovljica ponujala jedi tradicije in nostalgije večkrat nagrajenega chefa Uroša Štefelina ter sladka kulinarična razvajanja.

Od 3. decembra dalje, bodo za goste v Radovljici kuhali: Uroš Štefelin, Martin Zupanc, Janez Vahtar, Klara Zorjan, Luka Tratnik, stregli bodo Nejc Jakopič, Urban Hofbauer, Tjaša Kelih Šolar, Kristjan Jakša in Marcela Klofutar.

Na novo lokacijo se seli tudi celoten spremljevalni program dogodkov: kuharske delavnice za otroke in odrasle, delavnice za profesionalce ter ponudba dogodkov za zaključene poslovne ter zasebne skupine.
Čeprav je prostor manjši kot v Vili Podvin, bomo s povezovanjem in uporabo čudovitih lokacij v mestu še naprej lahko razvijali izjemne kulinarične dogodke in se še bolj posvečali našim gostom.
Obroke bomo stregli tudi v hotelskih sobah. Vsa hiša bo lahko zaživel kot restavracija!

V Radovljico se z decembrom seli tudi Podvinska tržnica, ki bo kot Radolška tržnica potekala vsako prvo soboto v mesecu od 10.00 do 12.00 ure na Linhartovem trgu pred cerkvijo. 

Vsak prvi torek v mesecu, od decembra dalje, pa že vabimo na dogodek Ekoljubov Mi smo EKO.

V Hiši Linhart je tudi 8 hotelskih sob, kjer ponujamo nastanitve z zajtrkom. Na zajtrku in branču se lahko ustavijo tudi mimoidoči. Še vedno vabimo s ponudbo Odklop za sladokusce!

Se veselimo!OSEBJE IMG_1217Boutique hotel Linhart near lake Bled surrounding (117 of 152)HO IMG_6212000-minBoutique hotel Linhart near lake Bled surrounding (81 of 152)ZUPAN UROS IMG_5987_1Boutique hotel Linhart near lake Bled surrounding (86 of 152)JEDILNICAradovljicaBoutique hotel Linhart near lake Bled surrounding (110 of 152)Boutique hotel Linhart near lake Bled surrounding (112 of 152)hodnik zgorajzunaj2MALA SOBA 2velika soba 2

« nazaj na seznam
Rezervacije in informacije
Za vsa dodatna vprašanja ali informacije vas prosimo, da nas pokličete na 08 384 34 70 ali nam pošljite sporočilo.
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Z oddajo obrazca soglašam, da lahko interno obdelujete moje osebne podatke vnešene v spletni obrazec in jih uporabljate za namene izvajanja komunikacije vezane na oddan obrazec. Vaše podatke obravnavamo skladno z uredbo GDPR. Več o varovanju podatkov.

Sporočilo ni poslano. Prosimo, izpolnite vsa polja.
© 2021 vilapodvin.si | O piškotkih
izdelava: ETREND
+386 (0) 8 384 34 70
Rezervacija sob
TripAdvisor
Darilni boni
Kulinarične ocene