Pokličite nas
+386 (0) 8 384 34 70

Pišite nam
info@vilapodvin.si

TripAdvisor
Obiščite nas

Rezervacija sob
Booking

Jedilnik Okusi Radolce

VecerIV November je v Radovljici že petič zapored mesec kulinaričnih doživetij.
V Okusih Radol'ce sodeluje 9 gostiln in restavracij, ki po enotni ceni 17 evrov ponujajo menije iz lokalnih sestavin.
Za ves mesec pa smo pripravili tudi bogat spremljevalni program.

Jedilnik Okusi Radolce v Vili Podvin

Karpačo okisanega govejega jezika
Črni orehi
Prepeličja jajca
Hrenova majoneza
Pikantni sir
Solatka
(Mesarija Mlinarič, Kmetija Toman)

***

Topinamburjeva juha
Jogurt
Topinamburjev čips
Ocvrti peteršilj
(Kmetija Križnar)
***
Odojek na dva načina
Sušeni ocvirki z limonino lupino
Fižol s slanino
Krema korena petršilja
Rdeče zelje z jabolki
Timijan
(Mesarija Mlinarič, Resje, Kmetija Križnar)

ali/in

File ribe v testenem ovoju
Pire z limono
Špinačna in bela ribja omaka
Koromačev čips
Romanesko z lešniki
(Kmetija Križnar, Ribogojnica Fonda)

***

Okusi jeseni s čokolado
(20 chocolate)

Cena:
3 hodi: 17,00 €
(juha, glavna jed, sladica)
 
4 hodi: 25,00 €
(hladna predjed, juha, glavna jed, sladica)
 
5 hodov: 35,00 €
(hladna predjed, juha, ribja topla predjed, glavna jed, sladica)

Spremljevalni program: 

Ves mesec november:
Gostilna Lectar:
Brezplačni ogled Muzeja Lectar
 
Vila Podvin
sobota, 4. november, od 10.00 do 12.00 ure: Sobotna Podvinska tržnica: okoliški proizvajalci hrane se predstavijo, možnost kosila v Vili Podvin iz predstavljenih sestavin na tržnici
 
Vila Podvin
petek, sobota, nedelja, 10., 11. in 12. november
: Martinov vikend z vini Fornazarič (vinar Ivan Fornazarič bo z nami v nedeljo od 12.00 do 15.00 ure)
 
Vila Podvin
sobota, 11. november,
od 10.00 do 12.00: Kuharska šola Uroša Štefelina: Kuharska delavnica za otroke (stare od 5 do 12 let) 

Gostilna pr Tavčar
sobota, 11. november, 
Martinovanje 
 
Vila Podvin
četrtek, 18. november, od 18.00 do 21.00: Kranjsko klobasanje z Jernejem Mlekužem in Miho Šaleharjem: Avtor uspešnice Kranjsko klobasanje, dr. Jernej Mlekuž, se bo na gorenjski predstavitvi knjige o madežih, ki jih je kranjska klobasa pustila v slovenskem časopisju, pogovarjal z radijskim voditeljem Miho Šaleharjem.
18.00: debata na temo kranjske klobase, gratis pokušina kranjske klobase s tepko
19.00: večerja jedi s kranjsko klobaso (ste že poizkusili ješprenjčke s kranjsko klobaso s tepko, testenine s kranjsko klobaso s tepko in z gosjimi jetri, čokoladno pralino s kranjsko klobaso???), 3 hodni jedilnik 29 EUR/osebo

Vila Podvin
petek, 24. novembra
, ob 17.00
Otvoritev 2. adventnega sejma s stoječo pogostitvijo (umetnine in izdelki varovancev CUDV Radovljica pod mentorstvom akademskega slikarja Matjaža Arnola)

Gostilna pr Tavčar
petek, 24. novembra​
Praznovanje 2. obletnice odprtja gostilne, z glasbenim gostim Mitjo Šinkovcem, Gostilna Pr Tavčar

Vila Podvin
sobota, 25. 11. 2017, od 9.00 do 15.00: Kuharska šola Uroša Štefelina: Kuharska delavnica za ljubitelje kuhanja, Vila Podvin
 
Zaključni dogodek: 
2. december na Linhartovem trgu v Radovljici
Street Food Okusi Radol'ce in prižig lučk na trgu
 

Več o Okusih Radolce:
http://radolca.si/kaj-poceti/dogodki/okusi-radolce-2016/83/2053/


 
 

logo_Podvin_RadolcaVecerVecerV

« nazaj na seznam
Rezervacije in informacije
Za vsa dodatna vprašanja ali informacije vas prosimo, da nas pokličete na 08 384 34 70 ali nam pošljite sporočilo.
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.






Sporočilo ni poslano. Prosimo, izpolnite vsa polja.
© 2017 vilapodvin.si | O piškotkih
izdelava: ETREND
+386 (0) 8 384 34 70
Rezervacija sob
TripAdvisor
Darilni boni
Kulinarične ocene