Pokličite nas
+386 (0) 8 384 34 70

Pišite nam
info@vilapodvin.si

TripAdvisor
Obiščite nas

Rezervacija sob
Booking

Martinove jedi z vinarjem Fornazaričem

gosja jetra

V nedeljo od 12. do 15. ure vas bo v preddverju Vile Podvin sprejemal vinar Ivan Fornazarič!

Ob chefovih jedeh boste degustirali Leopolda, Rubina in Chardonnaya!

Ne zamuditeee!

Bučna juha, začimbe z vzhoda
Kostanj s tartufi
Krompir in čips

***
Račja jetra
Rdeče zelje z malinami
Karamelizirano jabolko
 
***
File šarenke
Limonin pire in hrustljavi divji riž
Alpska juha
Bela ribja omaka in zelenjava

ali

Krškopoljski pujs
Trdinka z mohantom in jurčki
Vložena in kuhana zelenjava
Omaka gosjih jeter
 
***
Buča in bela čokolada
Jabolčni sorbet in omaka
Rdeča pesa in ajda


4 hodi: 35,00 €
(juha, topla predjed, glavna jed, sladica)




 

60643835kazipot-kmetijafornazaricJRE Chefi @ Kempinski Portorož 26.10.2017 - Photo Dean Dubokovič in Nejc Pernek-197kmetija-fornazaric-belo-grozdje-1000x500_ckmetija-fornazarictepke_karamela11265263_880718852001936_6514075749106792184_n

« nazaj na seznam
Rezervacije in informacije
Za vsa dodatna vprašanja ali informacije vas prosimo, da nas pokličete na 08 384 34 70 ali nam pošljite sporočilo.
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.






Z oddajo obrazca soglašam, da lahko interno obdelujete moje osebne podatke vnešene v spletni obrazec in jih uporabljate za namene izvajanja komunikacije vezane na oddan obrazec. Vaše podatke obravnavamo skladno z uredbo GDPR. Več o varovanju podatkov.

Sporočilo ni poslano. Prosimo, izpolnite vsa polja.
NE SPREGLEJTE
julij 2019 - junij 2020 

Koledar hišnih dogodkov

10. 11.2019, od 12. do 17. ure 

Martinove jedi z vinarjem Fornazaričem

31. 12. 2019, od 19.00 ure dalje 

Silvestrovanje za družine z otroki

26.10. - 30.11.2019 

Jedilnik Okusi Radolce

© 2019 vilapodvin.si | O piškotkih
+386 (0) 8 384 34 70
Rezervacija sob
TripAdvisor
Darilni boni
Kulinarične ocene