Pokličite nas
+386 (0) 8 384 34 70

Pišite nam
info@vilapodvin.si

TripAdvisor
Obiščite nas

Rezervacija sob
Booking

POMLADNI RAZCVET

Pomladna timska kuharska šola
s chefom Urošom Štefelinom in
coachinjo Lucijo Smolnik
v Vili Podvin

 
Kaj imata skupnega kuhanje in coaching? Oba vas vodite do vrhunskih rezultatov!
Kot pomlad sama, se skozi kuhanje rodijo nove jedi, preko coachinga pa se rodite novi vi.
 
Se želite kot tim močno povezati, dobro komunicirati, ustvarjati skupne zgodbe in maksimizirati učinkovitost, obenem pa kot posameznik v timu prepoznati in razvijati svoje potenciale, se znati spopasti s spremembami in novostmi ter biti res motivirani in zato kot tim doseči vrhunske rezultate?
 
Izberite svoje 3 najljubše sestavine in si sestavite RECEPT ZMAGOVALNEGA TIMA!
 
Tukaj se rodijo sveže ideje, aktivirajo se skriti potenciali in močno se poveča zadovoljstvo s sodelavci, šefom in z življenjem nasploh:)
 
Program:
 
prihod, dobrodošlica s kavico in hišnim pecivom
coaching delavnica
predstavitev kuharske ekipe
obisk lokalnega pridelovalca hrane (opcijsko)
načrtovanje dela, razdelitev vlog, priprava
kreiranje jedi in kuhanje
kosilo/večerja
degustacija vin ob hrani
individualno coaching svetovanje za vse udeležence
pogovor o občutkih, idejah, strahovih, izzivih, …
zaključek z dnevnikom hvaležnosti 
 
Cilji delavnice:
 
Spoznajte sebe, svoje močne točke, spreobrnite prepričanja, ki blokirajo vaš uspeh, umestite se v tim, s katerim delate ter se kot tim še bolj močno povežite preko kreiranja in kuhanja skupnega kosila ali večerje, ki ga boste pojedli z največjim užitkom. Spoznajte tudi bogastvo slovenske kuhinje, prepojeno z novimi trendi ter se naužite lepot pomladi na našem vrtu.
 
Pomlad je razcvet!
Skozi kuhanje in coaching delavnico boste tudi vi in vaša ekipa doživeli razcvet!
 

 
Izvajalca delavnice:
 
Kuharski chef Uroš Štefelin obuja pozabljene tradicionalne slovenske jedi in napitke, uporablja sezonske sestavine z domačega vrta in z okoliških kmetij. S sodobnimi tehnikami in lastno ustvarjalnostjo dediščinske jedi nadgradi v jedi nove slovenske kuhinje.
 
  
Osebna in poslovna coachinja Lucija Smolnik je edina certificirana trenerka programa Boba Proctorja Thinking Into Results v Sloveniji in nasploh v tem delu Evrope. Program se od ostalih coachingov razlikuje v tem, da združuje vse tri ravni posameznika – um, čustva in posameznikovo duhovno plat. To, kar predava in uči druge, na vsakem koraku živi tudi sama. Skupaj z 10-letno hčerko je napisala in ilustrirala knjigo Mali pošastko - Zgodbe, ki pomagajo rasti, je tudi avtorica prvega coaching programa za otroke in mladostnike pri nas Mojstrski klub ter idejna vodja projekta ženskih inspiracijskih zgodb 55 women for 55 dreams. Več o Luciji najdete  spletni strani www.lucijacoaching.com
 
  
Cena delavnice:
 

159,00 €/oseba
 
Cena vključuje:

•  dobrodošlico
•  coaching delavnico (predavanje, delavnica/vaje, gradivo ter individualno svetovanje)
obisk lokalnega pridelovalca hrane z izborom sestavin za sestavo kosila (opcijsko)
kuharsko delavnico•  kosilo/večerjo s 3 hodi (predjed, glavna jed, sladica)
•  predstavitev vrhunskih slovenskih vin, degustacija
•  recepture z delavnice
•  kuharsko kapo in
presenečenje! 

Doplačilo:
za pijačo ob kosilu (po porabi)
za nastanitev z zajtrkom v enoposteljni sobi: 79 €/oseba, v dvoposteljni sobi 59 €/oseba 
 
 
Minimalno število udeležencev: 4 osebe, maksimalno število udeležencev je 12 oseb.
Rezervacije in informacije
Za vsa dodatna vprašanja ali informacije vas prosimo, da nas pokličete na 08 384 34 70 ali nam pošljite sporočilo.
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.






Z oddajo obrazca soglašam, da lahko interno obdelujete moje osebne podatke vnešene v spletni obrazec in jih uporabljate za namene izvajanja komunikacije vezane na oddan obrazec. Vaše podatke obravnavamo skladno z uredbo GDPR. Več o varovanju podatkov.

Sporočilo ni poslano. Prosimo, izpolnite vsa polja.
© 2018 vilapodvin.si | O piškotkih
+386 (0) 8 384 34 70
Rezervacija sob
TripAdvisor
Darilni boni
Kulinarične ocene