Pokličite nas
+386 (0) 8 384 34 70

Pišite nam
info@vilapodvin.si

TripAdvisor
Obiščite nas

Rezervacija sob
Booking

Kuharska šola chefa UrošŠa

Timska kuhinja

Razmišljate, kako izboljšati odnose, komunikacijo, ustvarjalnost, učinkovitost v ekipi?

Bi preizkusili, kako vaša ekipa s predanim skupinskim delom, ustrezno komunikacijo skupaj doseže skupni cilj – si pripravi 4 krožnike nove slovenske kuhinje in se obenem seznani s slovensko tradicijo, sodobnimi postopki v kuhinji, trendi v kulinariki ter s slovenskimi kulinaričnimi spominki?

receptura – sestavina – skupinsko delo – komunikacija – grajenje odnosov – osnove spajanja vina in jedi - večerja – zabava – srečelov - nova doživetja in znanja

Program:

3545

Cilji delavnice:

Udeleženci bodo preizkusili svoje sposobnosti delovanja v timu, občutili moč timskega dela ter zadovoljstvo ob zastavljenem cilju – večerji.
Obenem bodo osvojili osnovna znanja s področja sestavljanja jedilnikov, povezave jedi s pijačo, pogrinjkov, spoznali bodo sodobne tehnike priprave jedi. Seznanili se bodo z lokalnimi živili in preko slovenskih kulinaričnih spominkov spoznali tradicijo in bogastvo Slovenije.

Cena: 129,00 €/oseba

Cena vključuje: Doplačila: Minimalno število udeležencev: 4 osebe.
Rezervacije in informacije
Za vsa dodatna vprašanja ali informacije vas prosimo, da nas pokličete na 08 384 34 70 ali nam pošljite sporočilo.
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.






Sporočilo ni poslano. Prosimo, izpolnite vsa polja.
© 2017 vilapodvin.si | O piškotkih
izdelava: ETREND
+386 (0) 8 384 34 70
Rezervacija sob
TripAdvisor
Darilni boni
Kulinarične ocene