Pokličite nas
+386 (0) 8 384 34 70

Pišite nam
info@vilapodvin.si

TripAdvisor
Obiščite nas

Rezervacija sob
Booking

Kuharska šola chefa UrošŠa

Timska kuhinja

Razmišljate, kako izboljšati odnose, komunikacijo, ustvarjalnost, učinkovitost v ekipi?

Bi preizkusili, kako vaša ekipa s predanim skupinskim delom, ustrezno komunikacijo skupaj doseže skupni cilj – si pripravi 4 krožnike nove slovenske kuhinje in se obenem seznani s slovensko tradicijo, sodobnimi postopki v kuhinji, trendi v kulinariki ter s slovenskimi kulinaričnimi spominki?

receptura – sestavina – skupinsko delo – komunikacija – grajenje odnosov – osnove spajanja vina in jedi - večerja – zabava – srečelov - nova doživetja in znanja

Program:

3545

Cilji delavnice:

Udeleženci bodo preizkusili svoje sposobnosti delovanja v timu, občutili moč timskega dela ter zadovoljstvo ob zastavljenem cilju – večerji.
Obenem bodo osvojili osnovna znanja s področja sestavljanja jedilnikov, povezave jedi s pijačo, pogrinjkov, spoznali bodo sodobne tehnike priprave jedi. Seznanili se bodo z lokalnimi živili in preko slovenskih kulinaričnih spominkov spoznali tradicijo in bogastvo Slovenije.

Cena: 99,00 €/oseba

Cena vključuje: Doplačila: Minimalno število udeležencev: 4 osebe.
Rezervacije in informacije
Za vsa dodatna vprašanja ali informacije vas prosimo, da nas pokličete na 08 384 34 70 ali nam pošljite sporočilo.
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.






Sporočilo ni poslano. Prosimo, izpolnite vsa polja.
NE SPREGLEJTE
junij - december 2017 

Koledar hišnih dogodkov

VSAK ČETRTEK od 17.00 do 22.00 ure  

Stejk in čokolada na Podvinskem vrtu

Spajanje vin Frešer in Podvinskih jedi, nedelja 25.6. od 12.00 do 15.00 ure 

Naš prijatelj vinar Matjaž Frešer

27.6., 28.6., 29.6., 30.6.2017 

Počitniške kuharske delavnice za otroke

© 2017 vilapodvin.si | O piškotkih
izdelava: ETREND
+386 (0) 8 384 34 70
Rezervacija sob
TripAdvisor
Darilni boni
Kulinarične ocene