Pokličite nas
+386 (0) 8 384 34 70

Pišite nam
info@vilapodvin.si

TripAdvisor
Obiščite nas

Rezervacija sob
Booking

Vila_Podvin_Jost_Gantar_VELIKA (56)
Vila_Podvin_Jost_Gantar_VELIKA (59)

Zgodba

Ponosni smo:

Spoznavamo naše bistvo in ga delimo z gosti

Ponosni smo, da se povezujemo. Ponosni smo da preko povezovanja, raziskovanja in ustvarjanja spoznavamo naše bistvo, ga delimo z našimi gosti in vsi skupaj postajamo bolj samozavestni in ponosni, da smo Slovenci. Ne nazadnje je bila na posestvu Podvin napisana slovenska ustava. Povezali smo dobavitelje. Naši gostje imajo priložnost vsako 1. soboto v mesecu, da jih  spoznajo in okusijo njihove sestavine (ki so tudi naše) na Podvinski tržnici.

Povezali smo radolške gostince v Okuse Radol'ce. Vsak november v radolških restavracijah ponujamo lokalne jedi z navedenimi dobavitelji po enotni ceni. Prepričani smo, da je najpomembneje, da vsi sodelavci skupaj osebnostno rastemo in se strokovno razvijamo. Brez zadovoljnega zaposlenega ni zadovoljnega gosta.

Povezali smo se s Centrom za delo varstvo in usposabljanje Radovljica. Našo hišo krasi keramika in umetniške slike varovancev centra. Jedi strežemo iz krožnikov, ki so jih skreirali samo za nas.

Naša hiša je članica združenja Hiš s tradicijo.

Chef Uroš ohranja stik s tradicijo, opozarja na avtohtone sorte rastlin, tradicionalne jedi ..., ki izginjajo, saj jih pozabljamo. Tepka je simbol povezave s tradicijo in postavili smo jo na častno mesto, kjer uteleša vse kar je najboljšega v Sloveniji.
Geslo: ni vrta brez tepke!

Naša hiša je članica mednarodnega združenja JRE.

Rezervacije in informacije
Za vsa dodatna vprašanja ali informacije vas prosimo, da nas pokličete na 08 384 34 70 ali nam pošljite sporočilo.
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Z oddajo obrazca soglašam, da lahko interno obdelujete moje osebne podatke vnešene v spletni obrazec in jih uporabljate za namene izvajanja komunikacije vezane na oddan obrazec. Vaše podatke obravnavamo skladno z uredbo GDPR. Več o varovanju podatkov.

Sporočilo ni poslano. Prosimo, izpolnite vsa polja.
© 2021 vilapodvin.si | O piškotkih
izdelava: ETREND
+386 (0) 8 384 34 70
Rezervacija sob
TripAdvisor
Darilni boni
Kulinarične ocene